About

Jeg hedder Iben Nelson, er 34 år og bor nord for København, lige i kanten af skoven. Jeg elsker at lære nyt, skubbe til grænserne og gøre det i godt selskab. Helst udendørs og gerne med mere fart på. Jeg tager ofte billeder af mine eventyr, og er begyndt at lege med at dokumentere mine oplevelser på film.

Jeg startede med adventure racing på Team POW i 2015 til Møns Klint Adventure Race med Gitte og Sille. Siden er det gået stærkt – i 2016 begyndte jeg at køre mix og vandt 1864, Viborg Adventure Race, Adventure Challenge, Gepard Race, Xterra Duatlon og Tisvilde og Hensingør og kvalificere mig til VM i Xterra på Hawaii, hvor jeg kørte en 4. plads hjem.

Det er fedt med gode resultater, men det vigtigste for mig er at gøre mit bedste og opleve den fantastiske danske natur med masser af god karma og høj stemning i godt selskab. Nye og gamle venner, som jeg lærer bedre at kende og får fælles oplevelser med. Når man kommer lidt udenfor komfortzonen. Der hvor det gør lidt ondt eller man ikke er helt sikker på, hvad der sker om 5 minutter. Eller man bliver våd. Forstuer en finger eller spørger sig selv, hvorfor man bliver ved med at udsætte sig for blod, sved og tårer og lover sig selv aldrig at gentage successen.

Men jeg vender alligevel tilbage. Måske fordi jeg glemmer, hvor ondt det gjorde eller hvor træt jeg faktisk blev. Eller fordi der sker noget helt særligt, der hvor grunden gynger – på den anden side af det trygge og velkendte. I bjergene, på dansegulvet eller i de dybe danske skove. Det er oplevelser, jeg husker tilbage på. Og venskaber der opstå og bliver stærkere.

Dette er min blog. Til billeder og inspiration om oplevelser i nær og fjern.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *