Tilbage

Det er efterhånden længe siden jeg har haft et startnummer på og jeg GLÆDER mig. Jeg tror sidste gang var til ARC (Adventure Race Croatia). En milepæl i min race-historik med det første lange og internationale løb og en helt igennem ekstraordinær oplevelse. Jeg var fyldt op af oplevelsen og besluttede efterfølgende at tage en pause inden jeg besluttede mig for hvad det næste skulle være. Den pause har været lidt længere end jeg havde planlagt. 

Her 1 1/2 år senere har jeg fået papirer på min bedste holdkammerat Tobias – vi blev gift i foråret 2019 ved et bryllup fyldt med festlige adventure racere (undskyld til Delta Adventure Race for at stjæle deltagerne). Det var nu ikke det der afholdt mig fra at køre løb. I Juli kom der et nyt holdmedlem til verden og det har betydet at der har været lidt stille på racefronten (og bloggen).

Den nye lækre mtb har været i skoven mindst 3 gange og træningstøjet er pakket ud af flyttekasserne (vi rykkede til Aarhus i juni). Kroppen er så småt ved at være sig selv efter mange timers “stram op” (Tak til Mette og “Babyer velkomne” i Fitness World) og et intensivt løbeprogram i januar måned – løbevogn til baby holder 100!

På søndag er jeg tilbage med et lille eventyr. Der står der VUMB solo på startnummeret – 20 km terrænløb med orientering i Mols Bjerge. En klassiker med god stemning og fed natur, som heldigvis er tilbage på fregatten. 

I denne omgang bliver det et solo race – Tobias passer junior. Jeg vil helst løbe sammen med en makker og dele oplevelsen, men samtidig meget rart, at jeg helt selv styrer tempo og en fin måde at komme igang igen på. Og så har det været meget motiverende med et konkret mål for træningen. Tror det var blevet til lidt færre ture om Engsøen, hvis der ikke var noget at stile mod. 

Jeg har savnet at køre løb, både fordi der er et stort fællesskab for mig omkring løb med gode folk og fælles oplevelser,  men også fordi det er en nem måde at lave noget sjovt i sine weekender. Sjove oplevelser i lækker natur, hvor man “kun” skal samle hold og grej, og så har andre skabt rammen omkring oplevelsen. Det har jeg savnet selvom det har hjulpet at følge med fra sidelinjen og heppe på Tobias.

Næste projekt i kalenderen bliver til maj og det bliver ikke solo. Farmor og farfar er booket til at hygge med Anton, så Tobias og jeg kan følges på et klassisk eventyr til NXM i de dybe skove, søer og moser omkring Silkeborg.